Ανακοινώσεις Ολομέλειας

Μαζική και δυναμική η παρουσία των δικηγόρων στην σημερινή συγκέντρωση - διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή

sygkentrvshΜαζική και μαχητική ήταν η συμμετοχή δικηγόρων από όλη την Ελλάδα, στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την Βουλή, για το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή των Ελευθέρων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων.

Επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Ελευθέρων Επαγγελματιών- Επιστημόνων- Επαγγελματοβιοτεχνών- Εμπόρων στον πρωθυπουργό για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

epistokhΑξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Τα φορολογικά μέτρα που προβλέπονται στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής», που έχει τεθεί σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, με την εισαγωγή τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος πλήττουν υπέρμετρα την μεσαία τάξη, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ασκούν ατομικά την δραστηριότητά τους.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

chfismaΣε υλοποίηση της από 25-11-2023 απόφασης της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ολομέλειας (www.olomeleia.gr) ψήφισμα διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης και καλούνται οι δικηγόροι όλης τη χώρας να το υπογράψουν, μετά την ταυτοποίησή τους, προκειμένου να δ

«Η δικηγορία στην Ευρώπη και στον κόσμο. Παρόν και Μέλλον»

dikhgoria eyrvphΠραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 24-11, με μεγάλη επιτυχία , στο Αμφιθέατρο «Δημήτρης Παντερμαλής» του Μουσείου Ακρόπολης η εκδήλωση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με θέμα «Η δικηγορία στην Ευρώπη και στον κόσμο. Παρόν και Μέλλον».

«Η δικηγορία στην Ευρώπη και στον κόσμο - Παρόν και μέλλον"

dikhgoria sthn eyrophΗ Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, επ’ ευκαιρία της συνεδρίασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης (CCBE) στην Αθήνα, διοργανώνει την Παρασκευή 24.11.2023 και ώρα 17:30 εκδήλωση με θέμα «Η δικηγορία στην Ευρώπη και στον κόσμο. Παρόν και Μέλλον», στο Αμφιθέατρο «Δημήτρης Παντερμαλής» του Μουσείου Ακρόπολης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών

sygkentrvshΜε πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών για τα νέα φορολογικά μέτρα που πλήττουν καίρια όλους τους επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους.

Σε διαβούλευση τα νέα φορολογικά μέτρα

ypoyrgeioΣας γνωρίζουμε ότι τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής», στο οποίο προβλέπονται φορολογικά μέτρα, όπως το τεκμαρτό φορολογικό εισόδημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Διεύρυνση του ενιαίου μετώπου ελευθέρων επαγγελματιών ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα

koinh synenteyjhΤην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων (Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ελληνική

Bar-Elections
Portal Redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας