Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στην Κοζάνη

Εκδόθηκε από

06/07/2018 10:25

Η διαμόρφωση πρότασης για την τροποποίηση του Κώδικα Δικηγόρων είναι το βασικό θέμα, το οποίο θα απασχολήσει τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία θα συνέλθει το Σάββατο, 7 Ιουλίου στην Κοζάνη.

Για να μελετήσει το ζήτημα και να προτείνει τροποποιήσεις, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ζητήματα που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του ΚΔ και να διαμορφωθεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό πλαίσιο για την άσκηση της δικηγορίας, η Συντονιστική Επιτροπή θα συνέλθει σε κοινή συνεδρίαση με την αρμόδια για την τροποποίηση Επιτροπή της Ολομέλειας.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ολομέλειας και Πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό για τις εξελίξεις στο επίμαχο θέμα της διαμεσολάβησης, μετά και την συζήτηση στην Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου της προσφυγής της Ολομέλειας, αλλά και για τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα των Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα στην Αδριανούπολη.

Τέλος, στην Συντονιστική Επιτροπή θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της οργάνωσης εκδήλωσης που έχει ήδη αποφασισθεί για τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν από την συμφωνία Ελλάδος- πΓΔΜ.

Bar-Elections
Portal Redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας