Δήλωση του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και του ΔΣΑ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών

Εκδόθηκε από

08/07/2019 10:10

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χάρις και στην ουσιώδη συμβολή του δικηγορικού σώματος, που κυρίως έφερε το βάρος των καθηκόντων δικαστικού αντιπροσώπου, και ανταποκρίθηκε, παρά τις δύσκολες συνθήκες, με ζήλο και αυταπάρνηση στις απαιτήσεις της εκλογικής διαδικασίας.

Ευχαριστώ όλες κι όλους τους συναδέλφους, δικαστικούς αντιπροσώπους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και επιτέλεσαν με επάρκεια το καθήκον τους, αναδεικνύοντας στο δικηγορικό σώμα σε πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ευχαριστίες οφείλονται, ακόμη, σε όλους τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες που εγγυήθηκαν τη διαδικασία, στον Υπουργό Εσωτερικών και τις συναρμόδιες υπηρεσίες, που έφεραν σημαντικό οργανωτικό βάρος και υποστήριξαν το έργο των δικαστικών αντιπροσώπων, καθώς και στους γραμματείς και τους πολίτες που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές, οι οποίες αποτελούν το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο συλλογικό όργανο για την εκλογική διαδικασία.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους Σπύρο Λάλα και Κωσταντίνο Χριστοδουλιά, για την πολύτιμη συνεισφορά τους και την αφιλοκερδή συνδρομή στο έργο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Bar-Elections
Portal Redirection
Isocrates
Guide

Αλλαγή γλώσσας